2023. május 7., vasárnap

Magdi


Hiányozni fog kimondhatatlanul. Őt szeretni, barátságát ajándékba kapni, Vele dolgozni, Tőle tanulni kiváltság volt. Szelídségét és az elfogadást amit mindenki iránt tanúsított szívembe zárom mindörökké.

Isten Veled, legyen a föld könnyű Neked drága barátnőm!


Ki volt Ő?

Sokszor varázspálcát vár el a külvilág, gyors változást, a "megoldás" közlését, hogy ha gyermeke támogatásra, segítségre szorul. Azt hittük sokáig, hogy varázslat márpedig nincsen. Egészen addig, amíg meg nem ismertük Őt. Gyönyörű, ékköves varázspálcája volt: nagy tudásból, hiteles szakmaiságból álltak az ékkövek és a gyermekek egyediségének tisztelete, az elfogadás és a szelídség voltak a köveken a csillogás.

 Ezzel a varázspálcával megérintett sokakat, felnőttet és gyermeket egyaránt: és a hozzáfordulók érezhették van remény, van lehetőség a fejlődésre. Magdi elszántsággal dolgozott és minden helyzetről azt vallotta, hogy lehetőségeket hordoz, mindenből lehet tanulni, lehet fejlődni.

Megtalálta az utat minden gyermekhez, és az ékkövek fénye tükröződött a gyerekek szemében is: örömmel jártak hozzá, csillogott a szemük a Tőle kapott érzelmi támogatástól, elismeréstől.

Minket felnőtteket is megajándékozott tudásával, támogatásával, meglátásaival. Akit pedig a barátjának fogadott, az hatalmas kincset kapott. Így jött létre egy kis egymást segítő közösség is belőlünk, felnőttekből.

Ki volt Ő? Ajándék volt Ő maga is. Varázsolni tudó, hiteles ember.

Fájó szívvel búcsúzunk tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szeretettel várom a hozzászólásokat!