2018. május 27., vasárnap

Gyereknap



Viszonylag könnyen kitaláltuk, hogy nem kifejezetten gyereknapi rendezvényre megyünk, hanem inkább kirándulunk egyet. Eddigi tapasztalataink alapján a gyerekeknek egyrészt tetszik ez, másrészt nemhogy végiggyalogolnak egy-egy túraútvonalat hanem egyenesen végigrohanják, alig győzzük őket követni.  Nem bántuk meg a döntésünket, nagyon jól éreztük magunkat-egy kb. egy órás időszakot kivéve. Gyorsan le is írom most azt az egy-órás-világvégét, aztán már csak a jó élmények és a gyönyörű képek jönnek. 
Kb a kirándulás felénél, amikor végetért a tisztáson a pihenőnk valahogy elromlottak a dolgok, Lackó megsértődött számtalan dolgon és szokásos módszerével nekiiramodott a világnak, és ezen a terepen azért nehéz pláne csomagostól hátizsákostól utolérni. Ádi meg dührohamot kapott, megmakacsolta magát valamin, ezeket fel kellene írni, talán akkor jobban tudnánk kezelni, mert esetleg kirajzolódna valamilyen mintázat, és fel lehetne erre készülni jobban is. Bius is beállt ellenkezni. Ilyenkor van amikor tök hamar és frappánsan valahogy megfordítjuk a dolgokat, de most ez valahogy nehezebben ment. Legszívesebben én is kiszaladtam volna a világból egy időre. Aztán valahogy mindenki megnyugodott és a második rész is legalább olyan jó lett mint az első, a képekből ez majd látszódni is fog, ekkor volt a kőleveskészítés a patakban illetve bohóckodás a Solymári Vár színpadán. 

Patak és vizesés hangja, csobbanó tappancsok, nevetés , sivalkodás, sár, koszos manók, szaladgálás, piknik, ebihal, kavicsok, kőleves, hűsölés, világvége, fáradtság, túró rudi: dióhéjban ennyi volt ez a szép nap. 
Sok híd volt, tetszett nagyon

Lábfürdő első rész :)

Indulás :)

Volt aki felmászott erre (nem mi:))




Barlangászok

Van-e vajon visszhang?





Győzelemre fel

Kajlálkodás a tisztáson.








megérkeztünk, rövid de meredek úton


Borics show

Kajlálkodás 

Tánci



Készül a kőleves

találtam valamit :)

mesterszakácsok :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szeretettel várom a hozzászólásokat!